Global Tours

Staff Retreat + Evente

Sa mund të kushtojë një festë apo një trajnim me stafin tuaj?

Global Tours Albania organizon udhëtime dhe staff retreat në Hotele me 5 yje Luxury. Shqiperia, rajoni (Mal i Zi, Maqedoni, Kroaci, Kosovë, etj). Të gjitha udhëtimet mund të kombinohen me vizita në kompani të ndryshme, seminare, konferenca, panaire, trajnime + mbrëmje Gala me muzikë – sipas kërkesave tuaja.

Mal i Zi, Maqedoni, Kroaci, Kosovë

The Chedi Luštica Bay 5* luxury #Tivat
Hyatt Regency Kotor Bay Premium Resort 5*
Hotel Ami Budva Petrovac 5* Lux
Rixos Premium Dubrovnik 5* Lux

Kënaqesia e një udhëtimi kombinuar me frytet e një trajnimi Team_Building dhe Udhëtime për kompani dhe korporata!

Darka e Fund Vitit me Stafin!

The Chedi Luštica Bay 5* luxury #Tivat
Hyatt Regency Kotor Bay Premium Resort 5*
Hotel Ami Budva Petrovac 5* Lux
Rixos Premium Dubrovnik 5* Lux
Bianca Resort SPA 4*

Kënaqesia e një udhëtimi kombinuar me frytet e një trajnimi Team_Building dhe Udhëtime për kompani dhe korporata!

Ndeshje Futbolli

Ndeshja Moldavi Vs Shqipëri - 2 ditë

Nisja 16 – 17 Nëntor €699
Udhëtim me guidë dhe Avion
Në çmimi përfshihen:

Së Shpejti: Kampionatit Europian 2024, Gjermani.
Ndeshjet e Kombëtares

Na Kontakto

Keni pyetje apo ju nevojitet ndihmë me zgjedhjen e destinacionit tuaj?
Skuadra jonë është këtu për t’ju ndihmuar!