Global Tours

OFERTA TURISTIKE

Zgjidhni Udhëtimin Tuaj të Rradhës

Zbuloni Ofertat me Global Tours

Nga parajsat e fshehura tek vendndodhjet ikonike, përzgjedhjet tona ju sjellin mundësi të pafundme. Përfshihuni në kultura, peisazhe e përjetime të reja. Filloni eksplorimin tuaj sot me oferta turistike.

Festat e Nëntorit: Budva, Kotor, Dubrovnik, Tivat, Kolashin

2 Netë – 3 Ditë (Datat 25-30 Nëntor) | Avala Resort Spa 4* 99€ HB
Splendid Resort Spa 5* 110€ BB
Bianca Resort Spa 4*+ 125€ HB
Rixos Premium Dubrovnik 5* 170€ HB
The Chedi Lustica Bay 5* 189€ BB
Maestral Resort & Casino 5* 130€ HB
Hyatt Regency Kotor 5* 179€ HB

Per te gjitha rezervimet deri me dt 30 Tetor perfitoni dhoma superiore me pamje nga deti!

Rixos Premium Dubrovnik 5⭐

170€ 2 netë 3 Dite 24 – 29 Nentor | Në çmimi përfshihet:

Për të gjitha rezervimet deri më dt 30 Tetor perfitoni dhoma superiore me pamje nga deti!

Splendid Resort 5⭐

Festat e Nëntorit | 110 euro personi + 2 Femijë Falas

Për të gjitha rezervimet deri më dt 30 Tetor perfitoni dhoma superiore me pamje nga deti!

Avala Resort & Villas 4⭐

99€/Personi Paketë 2 netë | 3 ditë 25- 30 Nëntor!
Në paketë përfshihen:

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

The Chedi Lustica Bay 5⭐

Festat e Nëntorit 190€/P | 2 Netë + 1 Fëmijë Falas
Në cmim përfshihet:

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

Bianca Resort & SPA 4⭐

1 – 24 Nëntor 107€  | 24 – 30 Nëntor 127€  | 1 – 20 Dhjetor 112€ 

Krishtlindjet! Dt 22-26 Dhjetor 198€ 3 Ditë |
Festoni Vitin e Ri 2024! 4 Ditë 445€ | Transporti Extra: 25€ | Nisje: 1, 8, 15 & 23 Dhjetor

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

Viti i Ri në Azul Beach 4⭐

50€ zbritje për prenotime deri dt 30 Tetor
Çmimi €299 bëhet 249€ // 3 Dite
Datë 31 Dhjetor Festë Muzike Live, (Renis Gjoka & Gerta Mahmutaj)
Datë 1 Janar Festë me Muzikë Live, (Rezarta Smaja & Band )

Transporti Vatje ardhje + 30 Euro | Cmimi per 3 net / 4 dite 329 Euro | Politikat e femijeve :
0-2 vjeç falas, 3 – 12 vjeç 50% zbritje

Vit i Ri ne Sheraton Dubrovnik 4⭐

31 Dhjetor – 2 Janar

290€ 3 ditë 2 netë

Ne cmim përfshihet :

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

Viti i Ri ne Rixos Premium Dubrovnik 5⭐

Çmimi 675€ / person (3 netë) | Datë 31 Dhjetor Feste Muzikë Live, Nata Gala. | Në cmim perfshihet:

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

Na Kontakto

Keni pyetje apo ju nevojitet ndihmë me zgjedhjen e destinacionit tuaj?
Skuadra jonë është këtu për t’ju ndihmuar!