Global Tours

Hotel + Avion

Paketa Turistike

Global Tours ju ofron paketa turistike individuale, cift dhe në grup duke përshfshire dhe bileta avioni plus hotel.

Udhëtim në Cappadocia për vetëm 339€

4 Ditë, 27 Nëntor

Përshihet:

Udhëtim individual

Darka e Fund Vitit me Stafin!

Ka 6 Christmas Markets dhe të gjitha janë të lidhura njëra pas tjetrës. | 24-27 Dhjetor

Maison Des Tetes 745 €/person | Saint Martin 700 €/person | Hôtel Le Rapp 1000 €/person

Këtu Christmas Markets janë nga 24 Nëntor-29 Dhjetor, dhe nëse dëshiron të shmangësh turmat me njerëz, shko gjatë javës ose në mëngjes

6 ditë All Inclusive

Malahini Kuda Bandos Resort – 1599 Euro/P
Bandos Maldives – 1999 Euro/P 
Riu Atoll – 2199 Euro/P
Villa Park Sun Island – 2249 Euro/P
Royal Island Resort – 2469 Euro/P
Furaveri Island Resort – 2489 Euro/P
Ayada Maldives – 3229 Euro/P
You & Me Maldives – 3229 Euro/P

Udhëtim individual

6 ditë All Inclusive

Riu Jambo 4* – 1699 Euro/P
Royal Zanzibar 4* – 1789 Euro/P
Sea Cliff Resort 5* – 1849 Euro/P
Riu Palace Zanzibar 5* – 1929 Euro/P
Tui Blue Bahari 5* – 1949 Euro/P
Melia Zanzibar 5* – 2169 Euro/P

Udhëtim individual

Udhëtim në Venecia

3 Ditë (2 Netë) – Çmimi 180 euro/ p
Akomodimi, Centrale Hotel 3*
Në çmim përfshihet:

Për më shumë info dhe rezervime: 0682001112 / 0693744097

Fluturime

Bileta Avioni VAJTJE - ARDHJE vetëm 25€

Oferta të limituara në disa data!

Bileta Avioni VAJTJE - ARDHJE vetëm 25€

Oferta të limituara në disa data!

Na Kontakto

Keni pyetje apo ju nevojitet ndihmë me zgjedhjen e destinacionit tuaj?
Skuadra jonë është këtu për t’ju ndihmuar!