Global Tours

Programi: Paris – Disneyland 4 net – 5 Dite -27 Nentor -1 Dhjetor

Programi: Paris – Disneyland 3 Net / 4 Dite 27 Nëntor – 1 Dhjetor Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 17:00. Mbrritja në Paris në 19:50. Pritja ne aeroport nga shoqeruesi agjensise Global Tours dhe transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Pas […]

Programi: Paris – Disneyland 3 Net / 4 Dite 26 – 29 NENTOR

Programi: Paris – Disneyland 3 Net / 4 Dite 26– 29 Nëntor Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 17:00. Mbrritja në Paris në 19:50. Pritja ne aeroport nga shoqeruesi agjensise Global Tours dhe transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita 2: Pas mengjesit ne hotel, […]

Programi: Paris – Disneyland 3 Net / 4 Dite

Programi: Paris – Disneyland 3 Net / 4 Dite 24 – 27 Nëntor Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 17:00. Mbrritja në Paris në 19:50. Pritja ne aeroport nga shoqeruesi agjensise Global Tours dhe transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Pas mengjesit […]