Hotel Splendid Resort & Spa 5*

Romance Dashuri & Paketa Familjare! Lexo me shumë

Festat e Nentorit! Cmime Speciale!

Prenotoni heret deri me dt 30 Tetor dhe perfitoni 10 % zbritje! Budva, Dubrovnik, Sofie, Korfuz... Lexo me shumë

Palma de Mallorca: Zbritje - 15 % HB & AI

  Lexo me shumë

Pushime Verore ne Antalja

Lexo me shumë

Pushime falas per femijet tuaj

Disa nga Hotelet ofrojne deri ne 2 femije (12 Vjec) Falas.   Lexo me shumë

Splendid Royal Casino

Festat e 7-8 Marsit. Nese jeni me FAT kemi nje oferte Speciale! Lexo me shumë