Global Tours

Paketë Individuale

3 Nëntor 2023

Paketë Individuale në Cappadocia

Nisja datë 3 Nëntor! Biletë Avioni + Hotel + Transferte!

Ne cmim perfshihet:

  • Akomodimi ne Royal Stone Houses 4*
  • Fluturimi, transferta dhe akomodimi 2 nete me mengjes perfshire
Kontakt

WhatsApp : +355 68 200 1112

Adresa: Rr. Mine Peza, pll 1/1 Tirane , 1001 Albania