Udhetime Turistike

1978359_733796640027172_2184215117298756861_o

Festoni Shen Valentinin – Hotel Splendid Resort & Spa 70 Euro / 3 Dite. *Oferta eshte e vlefshme 13 – 15 Shkurt! *Akomodimi 2 net ne Dhome Superiore*Mengjesi I perfshire*Darke Romantike me muzike Live + 25 Euro / Person*Hyrje pa pagese ne Splendid SPA (indoor pools, Finnish sauna, mild sauna, bio sauna with pine needles, steam bath with …

Lexo Më Shumë
18PRAGUE-superJumbo

Dita e Parë, 12 Shkurt 2015: Udhëtimi me avion Tiranë – Beograd – Pragë. Nisja nga Rinasi më 15.00. Mbrritja në Pragë 20.00. Transferimi nga Aedroporti ne Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë, 13 Shkurt 2015: Mëngjesi në hotel. Paradite, Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, …

Lexo Më Shumë
1

Dita e parë, 13 Shkurt 2015: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Dita e dytë, 14 Shkurt 2015: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon …

Lexo Më Shumë
Dubrovnik-415238

Dita e Parë, 13 Shkurt 2015: Nisja në oren 06:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Ndalesë në Budva , dreke e lire. Vazhdimi i udhetimit per ne Hercegovine , ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me …

Lexo Më Shumë
Parigi_141728

Dita e Parë, 11 Shkurt 2015: Nisja në orën 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në …

Lexo Më Shumë